Garantie & Klachten

Wat moet ik doen als ik een verkeerd of beschadigd produkt heb ontvangen?
De retourprocedure voor een verkeerd geleverd of beschadigd produkt is hetzelfde als de procedure voor het terugsturen van produkten. De procedure is beschreven onder 'retourneren en ruilen'. Geef in dit geval op het retourformulier aan dat je een verkeerd of beschadigd produkt hebt ontvangen. Je kunt de produkten naar ons terug sturen, de retourkosten krijgt je teruggestort.
 

Hoe kan ik een klacht melden over een produkt?
Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze produkten en de servicegerichtheid naar jou als klant. We willen namelijk dat je tevreden bent over onze produkten en dienstverlening. Daarom raden wij je aan met een klacht over een produkt een e-mail te sturen naar: info@knoopkites.com. Zet in deze e-mail een paar duidelijke foto's, de omschrijving van de klacht en het ordernummer. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om tot een passende oplossing te komen. Mochten wij er aan de hand van de foto's niet uitkomen dan zullen wij je vragen het produkt naar ons op te sturen.

Bij een klacht kijken wij altijd naar de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, die op jouw klacht van toepassing zijn.
 

 Wat is mijn garantieperiode?
De garantie geldt volgens de wettelijke rechten van de consument.

Wettelijke garantie wil zeggen dat een produkt datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
Neem voor vragen over specifieke gevallen altijd contact op met onze klantenservice via 026 3623138 of info@knoopkites.com

© 2021 - 2024 Knoop Kites | Ruim assortiment Vliegers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel