RETOURNEREN & RUILEN

Hoe kan ik een bestelling retourneren?
Een produkt mag je 14 dagen thuis houden om te beslissen of je deze wilt houden. Beslis je toch om deze terug te sturen, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen naar ons volgens de retourprocedure.

Denk aan het milieu! Wij begrijpen, dat soms een produkt niet naar alle tevredenheid is. Helaas vormen retourzendingen echter ook altijd een bepaalde belasting voor het milieu. Help transport met vrachtwagens en onnodige verpakingen te verminderen. Retourneer je item(s) altijd in de orginele doos.

Retourprocedure:
1. Stuur het produkt (voor zover mogelijk) in de originele staat en verpakking, in toegestuurde doos terug.
2. Vul het bijgeleverde retourformulier zo volledig mogelijk in.
3. Stop het ingevulde retourformulier in de doos.
4. Retourneer je pakket aan Knoop Kites met onderstaand adres:

Knoop Kites retouren
Florijnweg 2
6883 JP Velp
 

Krijg ik mijn betaalde verzendkosten terug als ik mijn bestelling retourneer?
Ja, de verzendkosten die betaald zijn bij aankoop van het produkt krijg je teruggestort samen met de kosten van het artikel. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.

 

 Kan ik een produkt ruilen?
Het is mogelijk om produkten uit onze webshop te ruilen. Als je een artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat, kun je dit via onze retourprocedure retourneren en de gewenste artikelen opnieuw bestellen. Zo krijg je je bestelling binnen no-time bij je.

 

 Zijn er kosten verbonden aan ruilen of retourneren?
De kosten voor retourneren zijn voor de klant, deze zijn afhankelijk van de grote van het te retourneren pakket.

Denk aan het milieu! Wij begrijpen dat soms een produkt niet naar alle tevredenheid is. Helaas vormen retourzendingen echter ook altijd een bepaalde belasting voor het milieu. Help transport met vrachtwagens en onnodige verpakkingen te verminderen. Retourneer je item(s) altijd in de originele doos.

 

© 2021 - 2024 Knoop Kites | Ruim assortiment Vliegers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel