BETAALMOGELIJKHEDEN
 

• Wat zijn de betaalmethodes?

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je artikelen bestellen en afrekenen. De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. Je ontvangt van ons per mail een digitale factuur en een bevestiging van de bestelling. 

Creditcard
Bij Happy-House kun je betalen met je Visa, Maestro en Mastercard creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

PayPal
Als je kiest om via PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van Paypal. Je kunt je hier aanmelden voor een nieuw account of inloggen met je bestaande Paypal gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Van ons ontvang je na betaling een ontvangstbevestiging. 

Vooruitbetaling per bank
Als je kiest voor 'vooruitbetaling per bank' ontvang je van ons een e-mail met daarin de benodigde gegevens om de bestelling te betalen. Wij houden je bestelde producten 7 dagen voor je gereserveerd, bij geen betaling vervalt de bestelling. Bij een offline betaalmethode kan het enige dagen duren voordat wij je betaling ontvangen. Omdat wij ujebestelling pas in behandeling kunnen nemen vanaf het moment dat wij de betaling hebben ontvangen, dien je rekening te houden met een langere levertijd. 

MisterCash
Bij Happy-House kun je als Belgische consument betalen met Bancontact/Mister Cash. Dit is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Dit zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Met Bancontact/Mister Cash kun je direct je bestelling betalen in een vertrouwde betaalomgeving die beveiligd wordt door middel van een SSL-verbinding. Na het afronden van de betaling word je automatisch teruggestuurd naar de homepagina van Happy-House. Je ontvangt van ons per mail een digitale factuur en een bevestiging van de bestelling.
 

Hoe lang duurt een terugbetaling?

We behandelen de teruggestuurde produkten elke dag en storten elke dag geld terug. Zodra we de teruggestuurde produkten hebben verwerkt, ontvang je een e-mail. Voor produkten die op de juiste manier zijn teruggestuurd, ontvang je een creditfactuur. We geven op die dag opdracht om het geld aan je terug te storten.

Heb je bij het terugsturen niet aan onze voorwaarden voldaan? Dan blijft de betalingsverplichting bestaan. In dat geval ontvang je daarvan bericht.
 

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, hoe krijg ik mijn geld terug?

Hoe je je geld terugkrijgt, hangt af van hoe je je bestelling hebt betaald.

iDEAL, PayPal, MisterCash of overboeking:
We storten het betaalde bedrag terug op je rekening.

Maestro/Visa/Mastercard Creditcard:
We storten het bedrag terug op je creditcardcardrekening. Neem voor meer informatie over terugstortingen contact op met je creditcard maatschappij.

© 2021 - 2024 Knoop Kites | Ruim assortiment Vliegers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel